Kuukauden kuva

Lumihuntu

tiistai 25. joulukuuta 2012

Joululahjoja

Näin aikuisena sitä ei montaa lahjaa tarvitse/ halua. Kaiken laista tavaraa on jo yllin kyllin.
Lapsillekin pyysimme tänä vuonna rahaa lahjaksi(jonkun mielestä ei kuulu jouluun), jotta lapset sitten saavat ostaa itselleen marsut. Marsurahaa on nyt kahteen marsuun ja lisäksi tuli marsun ruokia sekä ruoka kuppi. Tietysti lapset saivat myös leluja, joita meillä on jo ihan liikaa ja vaatteita.

Itse sain äidiltä toivomani vuorelliset työkäsineet, kun edelliset alkavat olla jo rakennus töistä ihan puhki ja sähkövatkaimen. Edellinen vatkain sanoi työsuhteen irti, kun Toivolla jäi sormet vispilöiden väliin.

Kaikkein yllättävin ja paras lahja odotti kanalassa.  Sorsien ja ankkojen karsinassa oli kaksi munaa. Toinen oli vaalean beige, saman värinen kuin meidän kiuruvetisten munat. Ensin luulinkin kanojen karanneen sorsien ja ankkojen karsinaa, mutta toinen muna oli vaalean vihreä.
Ihan kuin olisi ensimmäistä kertaa munan löytänyt. Äkkiä piti soittaa tuttavalle(kesken jouluaaton) jolla on ankoista enemmin kokemusta.
Jotkut linnut saattavat ottaa nokkiinsa jos niiltä vie munat. Ensin jätin näillekin munat ja lähdin vanhasta kanalasta etsimään munakätköjä. Sieltä löytyikin kaksi vaalea munaa piilosta.
Meno karsinassa oli niin raisua, että keräsin munat illalla pois ja tänään sieltä on tullut taas kaksi munaa.

Pojat valistivat tänään mummoa ja pappaa, "niitä munia ei paisteta ne haudotaan".
Jännä nähdä mitä niistä tulee, sillä meillä on yksi sorsa koiras ja naaras sekä kaksi ankkaa jotka taitavat olla molemmat naaraita. Sorsa koiras on kyllä "käsitellyt" ainankin toista ankkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta.